Florame Türkiye · Kurucu Ortak & Genel Müdür
Yönetici, Eğitmen ve Aromaterapi Kompetanı
Bitki sever · Girişimci · Yönetim danışmanı
Kurumsal yönetim deneyimini, aromaterapiye ve bitkilerin dünyasına duyduğu ilgiyle bir araya getiren çok yönlü bir iş yaşamı yolculuğu.
Fatma Özgün, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra ABD'de University of Delaware'de MBA yaptı. İş yaşamına Borusan Otomotiv'de başladı, ardından 10 yıl Microsoft Türkiye'de yönetici olarak görev aldı.
2007 yılında, ailesinin Türkiye ortağı olduğu Alman merkezli hubergroup şirketinde yönetim danışmanı olarak çalışmaya başladı ve bu görevini sürdürmektedir.
2008 yılında aromaterapiyle tanışması, mesleki yolculuğunda yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Uzun araştırmalarının ardından Fransız Florame markasının Türkiye yetkili temsilciliğini aldı. Bugün Florame Türkiye'nin kurucu ortağı ve genel müdürü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Kurumsal yaşamda yöneticilik, aile şirketinde ortaklık ve kendi işinde girişimcilik deneyimlerini bir arada taşıyor.
Aromaterapide kullanılan kokulu bitkileri ve bitkisel yağları daha yakından tanıdıkça bitkilere olan hayranlığı derinleşti. Özellikle kokulu bitkiler ve kokunun gücü kişisel ilgi alanı haline geldi.
Hedeflerinden biri, daha fazla kişinin aromaterapiyi tanıması ve bitkilerin dünyasıyla buluşmasıdır. Bu ilgisini eğitimler, araştırmalar ve Florame çatısı altındaki çalışmalarıyla geliştirmektedir.